◢███◤      ◢██◤                            ◢██◤                            
     ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                             
    ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                              
   ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                               
  ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                                
◢███◤       ◢██◤                            ◢██◤                          ◥██◣   
◥███       ◢█████◣    ◢████████◤ ◢███████◤ ◢██◤ ◢██◤                 ◢██◤   ██◣  
 ███      ◢███████◣        ◢██◤ ◢██◤ ◢██◤ ◢███████◤                 ◢██◤    ███  
 ███     ◢██◤  ◢██◤ ◢████████◤ ◢██◤      ◢█████◣                   ◢██◤     ███  
 ███    ◢██◤  ◢██◤ ◢██◤  ███◤ ◢██◤ ◢██◤ ◢██◤◥███◣                 ◢██◤      ███  
 ◥██   ◢██◤  ◢██◤ ◢████████◤ ◢███████◤ ◢██◤  ◥███◣               ◢██◤       ███◣ 
  ◥██◣                                                          ◢██◤       ◢███◤ 
                                 ◢███◤ ◢███◤ ◢██◤  ◢██◤ ◢█████████◤       ◢██◤   
                                ◢█████████◤ ◢██◤  ◢██◤ ◢██◤  ████◤       ◢██◤    
                               ◢██◤◢█◤◢██◤ ◢██◤  ◢██◤ ◢██◤   ███◤       ◢██◤     
                              ◢██◤   ◢██◤ ◢████████◤ ◢█████████◤       ◢██◤      
                             ◢██◤   ◢██◤ ◢████████◤ ◢█████████◤      ◢███◤       

0000
Having trouble doing my laundery.
---- POSSIBLE SPOILERS ---- I thought I was getting the hang of things, but now I'm stuck trying to acquire resources from the laundery_list. It lists three scripts and adds autocompletes. Yet when I try to run any of them I get a "script doesn't exist" error and the autocomplete is removed. I've tried running them with a number of parameters as well, no luck. Is this a bug, or am I totally missing something here?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
This is a bug :| sorry. Let me take a look at your user. brb ;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Can you try running the laundery again?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Looks like it's working now, thanks. My other user (process_black) is running into the same issue as well.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ok they should be good. :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I seem to be having the same problem. Help pls?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ok your users should be good @fish let me know if it's working.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Yes. Both of my users are now fixed. Thanks so much :) Great game btw, love it so far.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Thanks @fish! :) Looking forward to seeing you on the other side of the wall :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I have the same problem, can you help me ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@insyn you should be good to go. This has weirdly been a hard problem to track down and fix the root of, but is really quick and easy to fix on an individual basis. :\ Let me know if you're all cleared up @insyn
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Can you check if it's working now? (I haven't pushed the fix for this yet)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Can you check if it's working now? (I haven't pushed the fix for this yet)
seanmakesgames
{160720.1910}
Clarification: I have updated your two users, please check to see if they are working now. I have a fix for what's causing the issue, but I haven't pushed it live yet
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@seanmakesgames yes it's working now. Thank you.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Excellent!! Post on the forums or hit up support@hackmud.com with any other issues you might have (or suggestions, or questions or whatever) Thanks for playing :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I am having the same issue though it is only happening with one of the scripts. Overall though I'm really enjoying the game! :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Haven't tried it on LongwoodGeek but GerryBM is the affected one. Forgot to mention that.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@longwoodgeek -- I'm not seeing any issues in your users as far as state is concerned (which is what this forum issue was about) Can you email support with some screenshots of the issues?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Email sent! :D Thanks for your help!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
After review, you do not need the third script that wasn't working for you to be able to proceed.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I'm having a similar problem here, I think. My user: deshi_basara I wasn't sure how much money I need from the "laundery list" scripts, so I tried taking a lot. First script was unreachable (terminated because I took too much). Didn't take enough the second time, second one was unreachable. Third one is unreachable now, too. There's no way for my to initialise my system now. Can you look into this? Is this the bug you were talking about? Or my own stupidity? :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oops, since I can't edit: I meant "initialise my system to level 2" and buy upgrades. That's what I can't do.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nope not a bug. :) You'll have to find some new launderbots now that those died. Maybe there's a list of them somewhere?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nope not a bug. :) You'll have to find some new launderbots now that those died. Maybe there's a list of them somewhere?
seanmakesgames
{160923.1823}
Wow, you're fast. All right, that's my stupidity, then. Working on it. Appreciated! :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Depending on how popular this game gets, it will probably get slower ;P :P (it's just me) Good luck!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I hope it gets popular. I found it by complete coincidence after I've been waiting for something similar to Hacknet for a while. Glad I found it :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorry to bother but I believe I am also having this issue. On both users I was only able to get 5M out of the first account but then trying more or the others always denying me and then unable to be tried again. Getting the GC for tier 2 seems impossible :(
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I'm having this issue as well. It started when I tried to take out too much GC, I think.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I'm also experiencing this issue.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I thought I had this issue but then something that was said earlier in this thread made me realize that I COULD get more money but I just hadn't figured it out yet. Now I have tons of GC and am on the next part. You guys can do it. Retrace your steps ;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I thought I had this issue but then something that was said earlier in this thread made me realize that I COULD get more money but I just hadn't figured it out yet. Now I have tons of GC and am on the next part. You guys can do it. Retrace your steps ;)
pythonhugs
{160925.1410}
That's 90% of this game, retrace your steps and think like you would in reality. Greed is power.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I thought I had this issue but then something that was said earlier in this thread made me realize that I COULD get more money but I just hadn't figured it out yet. Now I have tons of GC and am on the next part. You guys can do it. Retrace your steps ;)
pythonhugs
{160925.0710}
That's 90% of this game, retrace your steps and think like you would in reality. Greed is power.
sabakyo
{160925.1412}
accurate @sabakyo. Thanks for the assists here @pythonhugs @sabakyo.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I seem to be having the same problem. Help pls?
fish
{160709.1647}
SAMe here !!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hey or10n-- This is no-longer a bug. Likely you are having troubles solving a puzzle. Keep googling (you'll probably find an answer to your question) If you can't- then try asking about it in the discord: https://discord.gg/rDrqHQ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I think I'm having the same problem. Could you pls take a look at it
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Please see the reply directly above your comment.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -